Vetpompen

Inbegrepen in ons uitgebreide assortiment brandstofpompen zijn de vetpompen en bijbehorende apparatuur. Ons uitbreidend assortiment smeertransportpompen biedt een aantal opties, van producten die alleen pompen bevatten tot complete sets voor vetafgifte, zodat u verschillende oplossingen voor uw behoeften op het gebied van vetafgifte hebt. Inbegrepen in dit bereik zijn pneumatische verrijdbare vetpompenautomatische slanghaspels, mobiele vaten kar, vetspuiten, werkbanken, verrijdbare opvangwagens en accessoires zoals vetpatronen, vetnippels, muurbevestigingen etc. Veelvuldig toegepast zijn pneumatische vetpompen, ze worden toegepast voor bijvoorbeeld het doorsmeren van lagers, voor het vullen van handvetspuiten of reservoirs van vetpompen gebruikt in centrale-automatische smeersystemen of als basis van een 1-leiding, progressief of tweeleiding automatisch smeersysteem.

Als gevestigde leveranciers van vetpompen, adviseren wij u graag over het product dat het meest geschikt is voor uw toepassing. Neem contact op met onze deskundige klantenservice. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 0524-563739.

Smeerolie wordt in een groot aantal industrieën gebruikt voor het constant smeren van motoren en lagers, motoren, lagers en turbines en voor het koelen van alle werkende onderdelen. Smeeroliepompen kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdgebieden; ten eerste kunnen ze verwijzen naar pompen die worden gebruikt voor het overbrengen van volumes smeermiddelen van en naar opslagtanks, vaten of IBC’s. Als alternatief kunnen ze ook echte smeerpompen zijn, waar ze worden gebruikt om smeermiddelen rond een systeem rond te pompen om te zorgen dat de machines / apparatuur bij de hand gesmeerd blijven. Schroefpompen worden meestal geselecteerd als smeeroliecirculatiepompen omdat ze een positieve verplaatsing hebben en daarom een grote verscheidenheid aan viscositeit aankunnen die vaak kunnen veranderen afhankelijk van de temperatuur, waardoor een centrifugaalpomp ongeschikt is. Viscositeitsveranderingen in vloeistoffen beïnvloeden de prestaties van centrifugaalpompen veel meer dan een verdringerpomp, daarom zijn schroefpompen de ideale keuze voor smeerolie- en smeertoepassingen. Wanneer echter brandstoffen worden overgebracht (zoals diesel wanneer de viscositeit in de buurt van water ligt), kan een centrifugaalpomp worden gekozen omdat bij lage afvoerdrukken hoge stroomsnelheden kunnen worden bereikt.