Oliepompen

We bieden een uitgebreid assortiment oliepompen, samen met bijbehorende apparatuur die betrokken zijn bij het verpompen en behandelen van olie. Ons assortiment omvat handmatige oliepompen, pneumatische oliepompenslanghaspelstankpistolen en complete oliepomp sets. Ster van de show is echter de Pneumatische oliepomp set uitwendig met hoeveelheidsmeter, deze vatenkar heeft 4 wielen en met zijn in- en uitschuifbaar olieluchtpomp voor vaten van 50 tot 200 liter is deze speciaal geconstrueerd voor het verpompen van diesel-, motor- en hydrauliekolie. Ook is deze pomp goed te gebruiken voor bandensealant en balanceergel. Met een omzetverhouding van 3:1 bereikt de pomp een druk die nodig is voor een goede opbrengst en is inzetbaar in leidingsystemen gecombineerd met slangtrommels. De opbrengst is afhankelijk van de viscositeit en de temperatuur van de olie alsmede van de lengte en doorsnede van de leidingen.

Resultaat 1–16 van de 48 resultaten wordt getoond

De oliepompen van Trendy Lubrication, die voornamelijk zijn ontworpen voor smering en motorolie, zijn toonaangevend in de branche op het gebied van de afgifte van lichte olie. Het zijn daarom de ideale oliebrandstofpompen voor werkplaatsen en garages. aanverwante apparatuur die geschikt zijn voor gebruik met olie, diesel, kerosine, stookolie en biobrandstof.

Ook zijn onze oliepompen ideaal wanneer u een nieuwe tank installeert, of wanneer u de brandstof van een bestaande tank naar uw nieuwe tank, oliebrander of dieselgenerator efficiënt en snel wilt verplaatsen. Of het nu gaat om een oliepompbrandstofpomp of een transferpomp voor zware olie of biobrandstofmengsels die u nodig hebt, onze reeks olie- en dieselpompen bevatten de meeste mogelijkheden.

Bij het zoeken naar een oliepomp moet er rekening worden gehouden met de viscositeit van de vloeistof in combinatie met de laagste temperatuur waarmee de olie in contact komt. Als gevestigde leveranciers van oliepompen, adviseren wij u graag over het product dat het meest geschikt is voor uw toepassing. Neem contact op met onze deskundige klantenservice. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 0524-563739.