Betaalmogelijkheden

Bij kan je met verschillende betaalmethodes betalen. We hebben hieronder een lijst met meer informatie.

iDeal
Gemakkelijk, veilig en snel online betalen via je eigen bank. Je kan betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, KNAB, Van Lanschot of Triodos Bank. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Creditcard
Wanneer u kiest voor de betaalmethode CreditCard zijn de volgende gegevens vereist: creditcardnummer, vervaldatum, naam kaarthouder en de 3 cijferige beveiligingscode. Bij zijn o.a. creditcards van MasterCard, Visa en American Express toegestaan. De kosten voor een betaling met een CreditCard zijn 2,8% van het totale orderbedrag, deze kosten worden één op één doorberekend.

Bankoverschrijving
Wanneer u tijdens het bestelproces kiest voor de betaalmethode “Overboeking” en vervolgens klikt op “Plaats bestelling” ontvangt u een orderbevestiging per mail. In deze orderbevestiging staan alle betaalgegevens om uw order te betalen per bank. Let er op dat u bij het overschrijven van de bedragen uw ordernummer als referentie gebruikt zodat wij deze kunnen koppelen met uw bestelling. Zodra de betaling bij ons binnen is zal de order bij ons worden verwerkt en ontvangt u bericht betreffende de levertijd van uw bestelling. Aan deze betaalmethode zijn verder geen kosten verbonden.

Bancontact 
Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor onze Belgische klanten. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

Rembours
Met rembours betaald u aan de koerier bij levering. U hoeft de bestelling dus niet vooruit te betalen. Betaling kan contant, of met pin.